De Gezonde Moeder - Bananenmuffins

Bananenmuffins

Kinderen houden van zoet en ouders houden van gezond. Toch? Voor het Paasontbijt op school bedacht ik dus iets zoets en gezonds: bananenmuffins. Zónder meel (en dus zonder gluten), zonder suiker en met fruit én eieren. En zooo simpel. Laat de kinderen genieten!

Ingrediënten

  • Bananen (twee grote of vier kleine);
  • Eieren (vier kleine of twee grote met twee dooiers);
  • Een paar frambozen/aardbeien/blauwe bessen per muffin;
  • Half theelepeltje bicarbonaat.

Verwarm de oven voor op 200 graden. Prak de bananen. Voeg de eieren en bicarbonaat toe en meng goed. Doe in elk muffinvormpje een paar stukjes fruit. Vul de muffinvormen tot de helft met het eimengsel. Bak af in ongeveer 10 tot 15 minuten. Laten afkoelen is een goed idee, anders is het erg machtig.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *